Menü Bezárás

Részecskeszűrő visszaépítés

Előfordul, hogy használtan vásárolt autónkban nincs részecskeszűrő, amelyről vagy tájékoztatott az eladó vagy nem (többségében nem). A problémával a legtöbbször az első műszaki vizsgán szembesül az új tulajdonos.

részecskeszűrő kiiktatás

Mi a teendő?

A részecskeszűrő visszaépítés munkafolyamata egy új szűrő beszerzéséből, (ami lehet felújított vagy gyári részecskeszűrő), a beszerelésből és egy újabb komputeres beavatkozásból áll.

Ennek a véglegesen fizetendő ára sok mindentől függ: gyári vagy felújított szűrőt vásárolunk, milyen a vezérlése az autónak és a részecskeszűrő beszerelésének nehézségi szintje (ami típusfüggő). Szerencsés esetben egy napos munkára számíthatunk, de ha nem sikerül raktárról részecskeszűrőt szereznünk, akkor elhúzódhat a munkafolyamat ideje.

Figyelem! A nálunk ideiglenesen lekapcsoltatott részecskeszűrők esetében a visszaállítás komputeres beavatkozása féláron van!!!

Keressen minket bizalommal, hogy az autót a gyári értékekre állítsuk vissza!

Hívj minket a 06303537691-es telefonszámon vagy írj a dpfszerviz@gmail.com e-mail címre. Ajánlatkérésnél kérünk, hogy írd le az autó részletes adatait (típus, hengerműtartalom, évjárat, motorkód, alvázszám)!

Call Now Button